paintballzone.huCégünk

Cégünk 9 éve foglakozik paintball és csapatépítő játékok szervezésével. Első pályánk 2006-ban került megépítésre egy volt honvédségi rakétabázison.

A paintballról

A XXI. század legizgalmasabb, természetben űzheto taktikai játéka, ahol két csapat egymás ellen feladatokat old meg, különbözo pályákon. Felnőttek, gyerekek modern számháborúja. Az egykori számháború és a paintball között az a különbség, hogy a számok leolvasása helyett paintball fegyverekbol kijövo festékgolyókkal próbálják a résztvevok az ellenfelet megjelölni és kiejteni a játékból.


Felszerelés

- Tippmann 98 paintball marker
- Co2 palack
- Proto maszk
- Kezeslábas overál
- Hölgyeknek mellvédő

A felszerelésről képeket a galériában találsz. Megtekintéséhez klikk ide.


Szabályok

Elso és legfontosabb szabály a biztonság! A szem és az arc épségét a speciális paintball-maszk védi, ezért azt a paintball pálya területén, a játék ideje alatt folyamatosan viselni kell. Levenni csak a kijelölt kiállási pontokon lehet. Hölgyeknek a mellvédo használata ajánlott /a felszerelés részét képezi/. A játékok sípszótól sípszóig tartanak. Játszani csak alkohol és drogmentes állapotban lehet. A játékvezetok ügyelnek a szabályok betartatására fontos szavuk tiszteletben tartása, elfogadása. Feladataik közé tartozik a meghibásodott fegyverek cseréje és a festékgolyók utánpótlása is.

mpbsz.hu SEOldalt készítette:
www.lume.hu