paintballzone.huÚj szolgáltatás:
Lézerharc

Mi is az a lézerharc? Kedves barátok, ellenségek, munkatársak, élettársak! Itt vannak a fénypuskák, azaz a lézerpuskák. Humánus háború, fájdalommentes és szórakoztató harcászat a szabadban, piliscsabai kiépített paintball pályákon! A lézerharcban egyesíthetitek a virtuális valóságot a valóságos virtussal! Legyen az alkalom csapatépítés, rendezvény, születésnap, legénybúcsú, vagy csak egy egyszerű délutáni szórakozás!
További részletek>>


Paintball szolgáltatások

Cégünk több éves játékszervezői tapasztalattal rendez játékokat csapatok részére. Fontos célunk a játékosokhoz igazodó (gyerek,no,férfi) egyedi játékok szervezése és lebonyolítása. Nálunk megtalálják az Önöknek megfelelő pályát.
Rendezvényeinken tapasztalt játékvezetőink egész napos feladatokkal teszik izgalmassá és élvezetessé a játékokat. A területen bográcsozó, szalonnasütő, pihenő részt is biztosíttunk, kulturált környezetben. Egész napos szabadtéri rendezvényen is részt vehetnek, ahol kitűnő szórakozást, és kikapcsolódást biztosítunk Önöknek.


Ajánlatunk cégeknek

A játékosok szembesülnek a stratégia és csapatmunka fontosságával. Egy rossz vagy késve hozott döntés is nagyban befolyásolhatja a csapat addigi eredményeit. A játék során mindenki elfelejtheti hétköznapi kötöttségeit. Játék közben nő a játékosok önbecsülése és gyors döntésekre képes személyiségekké fejlodnek. A paintball játék során kollégáiknál javulni fog a kommunikáció, problémamegoldás és konfliktuskezelés.
A nap végére kollégái összekovácsolódnak és akarva akaratlanul egy csapattá alakulnak.
Az egyedi igényeket figyelembe véve minoségi programok összeállításával tesszük emlékezetessé rendezvényüket.


Extra szolgáltatások

Külön igény esetén a játékosok részére finomabbnál finomabb ételeket készít el szakácsunk a helyszínen grillen, tárcsában, bográcsban.

Bogrács gulyás kenyérrel 10-14 fő: 1050.- HUF / fő.
Bogrács gulyás kenyérrel 15-25 fő: 950.- HUF / fő.
Grill vagy tárcsás sültek 10-25 fő: 1350.- HUF / fő.
Grillen és tárcsában készült sültek tartalmaznak 1 csirke comb, 1 tarja, kenyér és savanyúságot.
Igény esetén svédasztalos étkezést is tudunk biztosítani.


Egyéni kívánságok

Jelenleg már 5 éves tapasztalattal a hátunk mögött több egyedi kérést sikerült teljesíteni játékosaiknak. Keress meg kívánságoddal és megpróbáljuk teljesíteni.
Áraink nettó árak a 27% áfát nem tartalmazzák.
mpbsz.hu SEOldalt készítette:
www.lume.hu